Ska man inte kunna lita på sina vänner ??

Ja den frågan har jag i huvudet just nu ?!!
Vill inte gå in på vad som hänt eller kanske inte hänt .
jaja pallar inte skriva mer är så trött på all falskhet nu så snart gör jag som björnen å går i ide !!!
Såhär bra börja min lördag.. hoppas er är/blir bättre iaf .

// En Förvirrande Tess


Fredagen den 13:e.. Igen !!

Ja klockan är ju efter 24 nu så egentligen är det lördagen den 14:e men eftersom jag ej gått å lagt mig än så är det fortfarande Fredag för mig ..
Fredagen den 13:e va de idag.. Igen !! för det va det fan i Februari oxå och det brukar väl inte vara så tätt men men .

Idag har det inte hänt allt för mycket faktiskt.. Mest varit hemma å myst jag å min älskade lilla Kevin <3
Jo vi va en runda i affären innan med pappa oxå å shoppa litta godis å sånt som man behöver en fredags kväll ;)
Kevin bara älskar att gå i affären med morfar för då kan han plocka på sig allt han vill ha.. han är så bortskämd den lilla ungen, men det gillar jag haha :D

Och idag gick jag in i v 39.. eller 38+0.. så alltså 14 dagar kvar till bf.. Undra om man går över tiden denna gången ?
Hoppas verkligen INTE det iaf . Kevin är ju född 38+3, så denna lilla krabaten kan oxå komma litta tidigare tycker jag fast att jag vill INTE va med om en förlossning till haha, lite sent påtänkt jag vet men men vem fan vill ligga där å ha ont liksom ?? Ja dock INTE jag !!

Nu ikväll har jag varit duktig å dammsugat å torkat golvet i köket, ska ta hallen imorgon bitti så fort jag gått ut med ALLT som ska ut i förrådet, och det är inte lite som ska ut där ju =/
Men bättre få ut det där än att ha det skräpande här hemma .
Men där är så himla mycket så även om jag packar det i Kevins vagn å kör ut det så lär jag väl la få gå sådär 7-8 runder fram å tillbaka =/
Kan ju vara glad på ett sätt haha jag får ju litta motion haha :P

Dagen imorgon är fullspäckad, röjning på förmiddagen sen vid middags tid kommer min mamma å hälsar på sen vid 2 tiden ska Kevin sova middag för kl 4 blir vi hämtade för då ska vi på kalas till min kusin så där kommer vi ju vara hela kvällen ;) så därför måste lilleman sova en stund innan vi ska iväg för annars blir han inte på ett roligt humör kan jag lova hehe.. så under tiden han vilar så tragiskt nog får jag själv inte vila vilket jag verkligen behöver haha, för då måste jag göra ve mig och packa våra saker !!

Så imorgon kan ni ju hålla era tummar & tår på att jag INTE får värkar å ska föda för det är ju inte så kul om vi är iväg !!

Nää nu ska jag kolla på Brewsters miljoner sen är det fan sängen som gäller för mig så man orkar med morgon dagen ;)

Hoppas ni haft en trevlig kväll .


Tess ffs

Så jaa :D

Nu är klockan snart 12 å det är dags för utvecklingssamtal på dagis :D haha..
Som tur är så har jag turen att det inte är med hans ena fröken M för hon är inte riktigt klok, ellerhur Tosse ?!!
Nää men det kommer säkert gå bra !!

När vi har varit där så ska vi hem å sortera tvätten å ta tag i lite städning hade jag tänkt mig.. Måste aktivera lillkillen så han inte somnar i och med han ej hinner sova middag då vi ska börja tvätta kl 2 så han får fan å me vara med å städa, som tur är så älskar han att dammsuga haha så det kan han gott få göra ;)
Måste ta tag i städningen nu så här är rent till bebisen kommer så man slipper stå med det då :S
Har redan gjort en riktigt stor städning på Badrummet, och Kevvans rum är där bara golven kvar så det är väl rätt så skönt faktiskt .
sen ska jag ju bara vänta tills Micke kört iväg med baren så man får ut de skitet här ifrån oxå .
Måste ta uterummet oxå, det har blivit en riktig dumpningsplats på sista tiden haha så får börja göra iordning där nu så man kan börja röka där ute igen nu när varmen börjar komma !!

Nää om jag ska ta å cykla bort till dagis å få det överstökat ;)

Snart ses vi Tosse Bus <3

-love-

Jahaaap

Äntligen morgon haha nej fy fan längtar tillbaka till min säng så funderar på att gå å lägga mig ett tag till faktiskt ;) haha va skönt de hade varit :D eller ska jag städa köket som verkligen behövs men å andra sidan har jag hela dagen på mig att fixa det så jag kan nog vila 1 timme nu innan jag ska hämta lill skiten kl 12 !!!

Sen kl 14 är de tvätt ses då Tosse <3

skriver mer sen .
over and out
Tess ffs - the one and only

Torsdag 12/3

Ja klockan är ju över 12 lr 24 nu så nu är det ju torsdag den 12:e, alltså har jag bara 15 dagar kvar till BF ;)
Men sen å andra sidan varför går man å hänger upp sig på ett datum å verkligen längtar till just den dagen ?
Bebis kommer ju när den själv vill å inte för att man fått ett datum på UL .
När man blir gravid så det enda du väntar på är att få mage å känna bebisen sparka men sen när du väl fått den där magen så tycker man bara det är så extremt jobbigt, för det är det visst det är mysigt oxå men fan inte när man knappt kan sitta stå lr ligga normalt .
jaja nog klagat om detta haha :P

På lördag ska jag å Kevin på kalas, till min kusin som fyller år, ska bli skoj att träffa lite släkt å så ;)
Sen på tisdag så fyller min andra underbara kusin Maliiin 21 år, hmm var fan har tiden tagit vägen egentligen ? jag kommer ihåg hon å syrran när dom va typ 3 år lr nåt i Italien går som 2 spända skitungar å spottar på gatan :D men nää detta året fyller fan både Malin å Syrran 21 år !!
Och själv blir man 24 till sommaren å då jävlar i det ska jag fixa barnvakt för då är det fan dags för fest ;) haha..
och den 25:e fyller ju min systers pappa år, alla fyller fan år i Mars :S

Så ingen bebis får lov att komma på lördag, den 17:e eller den 25:e.. för det är fan deras dagar å då vill ju inte jag föda barn precis haha :P så då får jag fan knipa igen !!!

Och jag har varit riktigt duktig fan, har kommit upp nu varje morgon så Kevin har varit på dagis nu hela veckan . Han verkligen älskar sitt dagis å skönt är väl det .
Imorgon när jag hämtar han kl 12 så ska vi ha utvecklingssamtal oxå så hoppas dom bara har positiva saker att säga.. ja dom kommer nog klaga över att jag är så dålig på att ringa när Kevin inte kommer men vafan på morgonen då sover jag när jag vet att vi inte ska upp inte fan ställer jag klockan bara för att ringa till dagis å säga att han inte kommer, det gör jag när jag vaknat jag ringer när jag har tid helt enkelt !!!!

Som Kevin har börjat prata nu, riktigt roligt att höra att han tar efter orden man själv säger så snart är man väl så illa tvungen att verkligen tänka efter först innan man öppnar käften haha :S

Nää nu ska jag krypa ner i min helt underbart sköna säng å kolla lite tv sen sooooova !!

Ses imorgon Tosse Bossse Bus <3 tvättstugan kl 2 haha så tar vi en cigg mellan varven där ;)


Näää godnatt på er
Älskar min familj & mina vänner <3

// Tess ffs

Ooooont =/

Fy vilken natt jag hade nu den som va =/ började igår kväll med en massa sammandragningar och natten va fan värst hade så jävla mycket förverkar så det kändes som jag skulle dö.. men som tur är försvann det i eftermiddags !!

Dagen idag har det inte hänt så mycket, tråkigt väder så har bara varit hemma och myst en massa.. va iofs på maxi en runda innan oxå med pappa, va tvungen att köpa blöjor.. är så dålig på det för att ist för att köpa tidigare så man har hemma så väntar jag till sista sekunden då man bara har 2 blöjor kvar hemma å är så illa tvungen att sticka å handla oavsett väder haha.. men fick med oss litta lösgodis hem så det räddar ju kvällen iaf :D

Igår va ju Kevin med min moster å dom i Åhus så då passa jag på att göra i ordning här hemma litta, la in alla bebisens kläder i dens garderob, tömde skötbordet som stod på Kevins rum å flytta in det till sovrummet så man slipper springa in på Lillemans rum mitt i natten för att byta blöja, sen så gjorde jag i ordning på Kevins rum vilket va helt jävla onödigt för han hann inte ens vara hemma 5 min förrän han hade stökat ner där igen haha busunge till max ;)
Sen så gjorde jag ve bilbarnstolen i med inlägget i den å så så den passar bättre till bebisen, jag skrev ner på en lapp allt som ska med till förlossningen, så nu är det bara packa ner allt i en väska sen är nog allt färdigt å klart till vår bebis ska anlända BF om 20 dagar ;) läääängtar ju inte alls mkt nu juu haha !!

Saknar mina vänner fan, känns som tiden bara springer iväg å jag har varken tid att höra av mig till dom eller att träffa dom =/ suger lite men det blir väl bättre på den fronten med får jag hoppas ;) Älskar er iaf  <3

Nää nu ska jag se slutet av min film . Ha en fortsatt trevlig Fredagskväll ;)

Puss & Kram // Tess ffs

Onsdag 4 Mars

Ja det är fan redan onsdagen den 4 mars.. hmm vart tar tiden vägen ? Men ganska skönt de går så fort nu, så nu har man bara 23 dagar kvar ;) och jag har sånna sammandragningar så det är inte klokt alltså !!!
Jag har fortfarande inte fått tummarna loss att rensa å flytta skötbordet haha sån lat e man hela tiden, men det är oxå det enda som är kvar att fixa till bebisen ;) eller ja jag ska bara lägga i inläggen i bilbarnstolen oxå men de tar ju 2 sek .

Har precis varit ute en runda med Kevin & Tyson, ganska skönt väder faktiskt för en gångs skull .
Måste dammsuga å plocka undan här lite idag oxå, får se hur de går med den saken haha brukar ju alltid somna så de blir aldrig ngn städning men jag måste verkligen, men i och för sig så kan jag ta de imorgon oxå när Kevin ändå ska med min Moster å dom till Åhus över dagen så kanske lite bättre å ta de då när man är ensam hemma för inte världens lättaste att städa med en busig 2 åring dansandes runt benen haha :D

Ska iväg och möta pappa sen kl 3 på drottninghög måste köpa nya halsbrännetabletter, bad han köpa till mig igår LINK dom som jag alltid haft, men då hade tydligen hon i kassan sagt att va jag gravid så va de bättre med dessa åsså ger hon honom GAVISKON eller vad dom heter jävligt äckliga tabletter å jag vakna stup i kvarten i natt å hade halsbränna till max, tog nog allt som allt 12-15 tabletter för att klara natten, och av Linken räcker det med 1-2 för att kunna sova hela natten . så nu ska jag fan handla mina älskade Link så jag kan få sova igen haha, tur denna graviditeten snart är över så jag slipper denna halsbränna, undrar om bebis har mycket hår ?!!

Nää nu ska jag ut å ge Kevvan lite lunch sen ska han vila ett tag innan vi ska iväg ;)

Älskar min  familj & mina vänner <3

RSS 2.0